sos

Tænker du også på mere tryghed?

Download GRATIS vores app til din smartphone, den er elegant og så er den nem at bruge. Den sikrer dig mod ubudne gæster, både når du er hjemme og når du er ude.

Den er til dig og dem, du holder af!

Den kan tænde og slukke dit lys og finde dine ting og du kan se live video af din bolig, uanset hvor i verden du befinder dig.

Følg dem du holder af sikkert hjem på din smartphone 

Tænker du også på mere tryghed?

Untitled-24

SOS

billede 1

VIDEO

Bolig

GPS

Røgalarm

Skulle der opstå ildebrand i din bolig eller temperaturen stiger til over 54 grader, såudløser den en høj sirene og der sendes straks en alarmbesked med høj sirene til alle brugerens smartphone og de hjælpere du har oprettet. Vi anbefaler minimum to naboer, én ven og ét familiemedlem.

Dør- vinduecensor

Placér enheden ved døre eller vunduer, når den er tilkoblet er alarmen aktiv, og vil give udfald, hvis dør eller vindue åbnes.Beskeden sendes gennem vores app til alle brugeres enheder. Du kan også tilkoble hjælpere, så naboer eller venner også får underretninger, når der er udfald på alarmen

Vandalarm

Skulle der opstå ildebrand i din bolig eller temperaturen stiger til over 54 grader, udløser den en høj sirene og der sendes straks en alarmbesked med høj sirene til alle brugerens smartphone og de hjælpere du har oprettet. Vi anbefaler minimum to naboer, én ven og ét familiemedlem.

Bevægelsescensor

Placér enheden i din stue, køkken/alrum eller kontor m.m. Når du har tilkoblet alarmen og er ude, og boligen er tom, bliver enheden aktiveret. Når enheden opfanger bevægelse blinker lyset i boligen og der udløses en høj sirene og der sendes straks en alarmbesked til alle brugeres og hjælperes smartphones.

Tænd/sluk

Denne enhed placeres direkte i en stikkontakt, hvorefter du kan tilslutte en gulvlampe, fjernsyn, kaffemaskine, køkkenmaskiner m.m. Herefter kan du tænde gulvlampen på selve enheden og slukke den på din Com4tzone App i din smartphone og det synkroniserer på brugernes smartphone. En bruger er dem som bor i din bolig.

SOS

med SOS-alarmen kan du føle dig tryg døgnet rundt. knappen placeres så du nemt kan komme til den, hvis du har brug for hjælp. Holdes knappen nede i 4 sekunder udløses en alarm og lyset aktiveres, der udsendes straks en alarmbesked til alle brugeres og hjælperes smartphones- Slut med at føle sig utryk.

Man skal kunne føle sig TRYG alle vegne.


Få en GRATIS tryghedstest af din bolig                

                           KLIK HER  

Tag TRYGT på ferie og vær sammen  KLIK HER

Hvem passer på dit KÆLEDYR, mens du ikke er hjemme                     

                 KLIK HER   

 

produkt video com4tzone

Få en TYVERIALARM uden abonnement til din bolig 


              KLIK HER   

Se LIVE video af din bolig